Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Μάθετε περισσότερα στην Πολιτική απορρήτου μας.
Ρόφημα μειωμένων θερμίδων (200 Kcal) που συμβάλλει στον
έλεγχο του βάρους και στην υγιεινή διατροφή.
Τα PREVENT PREMIUM SHAKE είναι ροφήματα
μειωμένων θερμίδων υψηλών πρωτεϊνών, με βιταμίνες , ιχνοστοιχεία, λινολεϊκά
οξέα και άλλα συστατικά που μπορούν να αντικαταστήσουν 2 κύρια γεύματα
ημερησίως για τον έλεγχο του σωματικού βάρους και μπορούν να βοηθήσουν στην
απώλεια περιττής λιπώδους μάζας. Πρέπει να συμπληρώνεται και από άλλες
θρεπτικές ουσίες.
Καθαρό βάρος: 430g – 20 μερίδες
Περιγραφή
Καθαρό βάρος: 430g – 20 μερίδες
Ανά
μερίδα: 21.4g (4 μεζούρες) με 250 ml γαλακτοκομικό προϊόν με 1.5% λιπαρά.
Ανακινήστε
το δοχείο πριν κάθε χρήση και βάλτε τη σκόνη στο γάλα.
Τα
ροφήματα και το γεύμα (βλέπε www.nutri.gr > MΕΝΟΥ) πρέπει να απέχουν
μεταξύ τους 4-6 ώρες
Περιέχει:
60.5%
Πολυσύνθετες πρωτεΐνες
500mg
L-Καρνιτίνη ανά μερίδα
Χαμηλά
λιπαρά (6%)
Χαμηλό
ποσοστό υδατανθράκων
Χορταστικό,
με 11.6% φυτικές ίνες
Όλες
τις βιταμίνες και όλα τα ιχνοστοιχεία
516mg
Λινολεϊκά οξέα ανά μερίδα
Χωρίς
Φρουκτόζη και Γλουτένη
Tέλειος
συνδυασμός Φράουλας με Σοκολάτα
Συσκευασία:
430g – 20 μερίδες, με 194 θερμίδες ανά ρόφημα
Χωρίς
μεταλλαγμένα συστατικά , χωρίς συντηρητικά
Καταναλώνεται
ημερησίως 2 με 3 λίτρα υγρών. Nερό, τσάι, καφέ και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη
Το PREVENT PREMIUM SHAKE ενδείκνυται σε άτομα
που έχουν να χάσουν αρκετά κιλά λιπώδους μάζα.
Η κατανάλωση του PREVENT PREMIUM SHAKE σε
συνδυασμό με διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες προκαλεί υψηλά ποσοστά θερμογένεσης
που επιφέρουν συντομότερη μείωση βάρους!
Θερμογένεση: Ο οργανισμός καταναλώνει ενέργεια για την
επεξεργασία των τροφών Η θερμογένεση που προκαλείται από την τροφή, προκύπτει
από την πέψη, την αποθήκευση και τη μεταφορά των απορροφούμενων τροφίμων. Η
θερμογένεση εξαρτάται από τη σύνθεση και τον τύπο της τροφής.
Οι πρωτεΐνες έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση
στην αύξηση του κύκλου της ενέργειας. Σύμφωνα με αυτό, το 30-40% της
πρωτεΐνης το 5-8% των υδατανθράκων και το 2-3% των
λιπαρών μετατρέπεται σε θερμότητα με θερμογένεση που προκαλείται από
τρόφιμα.