Διαχείριση Συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Μάθετε περισσότερα στην Πολιτική απορρήτου μας.

PreVent Premium Shake Σοκολάτα

PreVent Premium Shake Σοκολάτα
PreVent Premium Shake Σοκολάτα
41,20€

Ρόφημα μειωμένων θερμίδων ( 200 Kcal) που συμβάλλει στον έλεγχο του βάρους και στην υγιεινή διατροφή.

Τα PREVENT PREMIUM SHAKE είναι ροφήματα μειωμένων θερμίδων υψηλών πρωτεϊνών, με βιταμίνες , ιχνοστοιχεία, λινολεϊκά οξέα και άλλα συστατικά που μπορούν να αντικαταστήσουν 2 κύρια γεύματα ημερησίως για τον έλεγχο του σωματικού βάρους και μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια περιττής λιπώδους μάζας. Πρέπει να συμπληρώνεται και από άλλες θρεπτικές ουσίες.

  

Καθαρό βάρος: 430g – 20 μερίδες

Περιγραφή

Καθαρό βάρος: 430g – 20 μερίδες

  • Ανά μερίδα: 21.4g (4 μεζούρες) με 250 ml γαλακτοκομικό προϊόν με 1.5% λιπαρά.
  • Ανακινήστε το δοχείο πριν κάθε χρήση και βάλτε τη σκόνη στο γάλα.
  • Τα ροφήματα και το γεύμα (βλέπε www.nutri.gr > MΕΝΟΥ) πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 4-6 ώρες

Περιέχουν

  • Υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης γάλακτος (60%)
  • Χαμηλό ποσοστό υδατανθράκων
  • Χαμηλά λιπαρά – 5.3g λίπη ανά μερίδα
  • 850 mg Λινολεϊκά οξέα ανά μερίδα
  • 11% πλούσιο σε φλαβονοϊδή Κακάο
  • Χωρίς Φρουκτόζη και Γλουτένη
  • Χωρίς μεταλλαγμένα συστατικά , χωρίς συντηρητικά
  • Καταναλώνετε ημερησίως 2 με 3 λίτρα υγρών. Nερό, τσάι, καφέ και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη

Το PREVENT PREMIUM SHAKE ενδείκνυται σε άτομα που έχουν να χάσουν αρκετά κιλά λιπώδους μάζα.

Η κατανάλωση του PREVENT PREMIUM SHAKE σε συνδυασμό με διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες προκαλεί υψηλά ποσοστά θερμογένεσης που επιφέρουν συντομότερη μείωση βάρους!

Θερμογένεση: Ο οργανισμός καταναλώνει ενέργεια για την επεξεργασία των τροφών Η θερμογένεση που προκαλείται από την τροφή, προκύπτει από την πέψη, την αποθήκευση και τη μεταφορά των απορροφούμενων τροφίμων. Η θερμογένεση εξαρτάται από τη σύνθεση και τον τύπο της τροφής.

Οι πρωτεΐνες έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στην αύξηση του κύκλου της ενέργειας. Σύμφωνα με αυτό, το 30-40% της πρωτεΐνης το 5-8% των υδατανθράκων και το 2-3% των λιπαρών μετατρέπεται σε θερμότητα με θερμογένεση που προκαλείται από τρόφιμα.