Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Μάθετε περισσότερα στην Πολιτική απορρήτου μας.
Το νέο πρωτοποριακό προϊόν και για τους λάτρεις της ΚΕΤΟ
Diet
Το PreVent MCT Shake Choco-Coco είναι ρόφημα
μειωμένων θερμίδων (186 Kcal) υψηλών πρωτεϊνών, με βιταμίνες , ιχνοστοιχεία,
λινολεϊκά οξέα και άλλα συστατικά που μπορούν να αντικαταστήσουν 2 κύρια
γεύματα ημερησίως για τον έλεγχο του σωματικού βάρους.
Προάγουν
σημαντικά την παροχή ενέργειας από το αποθηκευμένο λίπος
Απορροφώνται
άμεσα και μεταβολίζονται γρήγορα
Mειώνουν
την όρεξη
Eπιταχύνουν
τον μεταβολισμό
Προάγουν
τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, λόγω της παραγωγής ενέργειας από το
αποθηκευμένο λίπος
Τι είναι η κέτωση;
Είναι
η φυσική μεταβολική κατάσταση που προάγει την παραγωγή ενέργειας από
αποθηκευμένο λίπος, λόγω της μειωμένης ποσότητας γλυκογόνων στον οργανισμό
Μέσω
της παροχής MCT από εξωτερική πηγή, ο οργανισμός αποκτά ένα υψηλό επίπεδο
κέτωσης
Το
υψηλό επίπεδο κέτωσης βοηθά στη σύντομη χρήση λίπους για παραγωγή
ενέργειας, παράλληλα με αυτή της γλυκόζης και κατά συνέπεια στη μείωση των
αποθηκευμένου λίπους
Το
πρόγραμμα δίαιτας PreVent LIGHT-KETO απαιτεί πρωτεΐνική διατροφή
γεγονός που βοηθά και στην αύξηση της μυϊκής μάζας
MCT οξέα: Πως λειτουργούν στον οργανισμό;
Τα
λιπαρά οξέα MCT αυξάνουν το επίπεδο κέτωσης του οργανισμού και τον
υποχρεώνουν στην παραγωγή ενέργειας από αποθηκευμένο λίπος, συνεπώς
μεγαλύτερη απώλεια λίπους
Επιστημονικές
έρευνες έδειξαν ότι η χρήση MCT επί 2 εβδομάδες, μειώνει σταθερά την
πρόσληψη θερμίδων έως και 250 θερμίδες ημερησίως
Η
κατανάλωση MCT κατά τη διάρκεια διατροφής μειωμένων θερμίδων, αυξάνει
αισθητά το αίσθημα κορεσμού και μειώνει την όρεξη, μέσα με 1 εβδομάδα
Η κατανάλωση του PreVent MCT Shake
Choco-Coco σε συνδυασμό με διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες προκαλεί υψηλά
ποσοστά θερμογένεσης που επιφέρουν συντομότερη μείωση βάρους!
Θερμογένεση: Ο οργανισμός καταναλώνει ενέργεια για την
επεξεργασία των τροφών. Η θερμογένεση που προκαλείται από την τροφή, προκύπτει
από την πέψη, την αποθήκευση και τη μεταφορά των απορροφούμενων τροφίμων. Η
θερμογένεση εξαρτάται από τη σύνθεση και τον τύπο της τροφής.
Οι πρωτεΐνες έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στην αύξηση του
κύκλου της ενέργειας. Σύμφωνα με αυτό, το 30-40% της πρωτεΐνης το 5-8% των
υδατανθράκων και το 2-3% των λιπαρών μετατρέπεται σε θερμότητα.